Skip links

Национални дни на кариерата 2024 г.: Мост между бизнеса и амбициозните млади таланти за едно по-добро утре!

Светлозар Петров, управител и основател на Job Tiger и член на Асоциация „Качество на живот“, сподели вълнението си относно предстоящото събитие Национални дни на кариерата 2024. Събитието, което ще се проведе между 6 и 16 април в градовете София, Велико Търново, Габрово, Пловдив, Варна и Русе, е организирано от JobTiger и се очаква да привлече множество амбициозни млади хора и професионалисти, търсещи възможности за развитие.

Събитието ще даде възможност на компаниите да представят своите свободни позиции и стажантски програми пред квалифицирана работна сила, да оптимизират процеса на подбор чрез събиране на база данни и директен контакт с потенциални служители, както и да селектират подходящи кандидати за конкретни роли. Участието в Национални дни на кариерата също позволява на организациите да се позиционират като активни и стабилни работодатели, да развият своята работодателска марка и да станат част от инициативи, насърчаващи кариерното израстване на младите хора.

JobTiger, със златния спонсор Austrian Business Agency, приканва всички заинтересовани компании да резервират своето място на събитието.

Ние, членовете на Асоциация „Качество на живот“, изразяваме нашата непоколебима подкрепа към нашия уважаван колега Светлозар Петров, управител и основател на Job Tiger, който е и активен участник в нашето направление „Бизнес и просперитет“. Неговият безспорен принос в развитието на българския пазар на труда и подкрепата му за материално благополучие на българските граждани не остават незабелязани.

Чрез инициативи като Националните дни на кариерата, които помагат на бизнеса да се свърже с амбициозни млади таланти, Светлозар Петров играе решаваща роля в оформянето на по-проспериращо бъдеще за страната ни. Ние сме изключително горди да имаме такъв отдаден и иновативен лидер сред нас и ще продължим да го подкрепяме в стремежа му да подобрява качеството на живот на българите.

Неговата неуморна работа в насърчаването на бизнес средата и личностното израстване на хората е доказателство за неговия ангажимент към каузата на Асоциация „Качество на живот“ за подобряване на качеството на живот в бизнеса и осигуряване на материално благополучие. Като организация, която се стреми да подобри цялостното качество на живот на българите чрез различни инициативи, ние високо ценим усилията на Светлозар Петров в тази посока.

В заключение, ние, членовете на Асоциация „Качество на живот“, бихме искали да изразим своята признателност към Светлозар Петров за изключителния му принос в областта на заетостта и личностното развитие.

Ще продължим да го подкрепяме в бъдещите му начинания и да работим заедно за постигане на общата ни цел: подобряване на качеството на живот на българите и създаване на по-проспериращо общество.

Условията за участие са описани тук.

За повече информация: Национални дни на кариерата

Оставете коментар