Skip links
Социално благополучие

Свободно време

Мисия

Незабравими спомени и моменти

Нашият приоритетен стремеж е да обогатим живота на хората, като предоставяме разнообразни възможности за вдъхновение, релаксация и наслада. Чрез развитието на разнообразни програми и инициативи в областта на туризма, спорта, културата и природата, ние създаваме платформа за хората да разширят границите на своите усещания и да създават незабравими спомени.

Показатели

Релакс и спокойствие

Ние вярваме, че свободното време е ключов фактор за обогатяване на нашия живот и за повишаване на качеството му. Чрез разнообразните възможности и изживявания, които предоставяме, ние насърчаваме хората да се вдъхновяват, релаксират и се забавляват по начини, които най-добре отговарят на техните нужди и предпочитания.

Туризмът, който заема централно място в нашите усилия, предоставя уникална възможност за хората да избягат от рутината и да се потопят в различни светове и култури.

Той играе роля на важен катализатор за повишаване на качеството на живот на хората, като им предоставя уникални възможности за обогатяване на опита, разширяване на хоризонтите и наслаждаване на нови изживявания.

Нашата визия

Нашата визия е да се превърнем в ключов партньор и водеща организация в областта на свободното време, като създаваме общество, което цени и инвестира в качествените моменти. Вярваме, че всеки човек заслужава да изживее живота си на пълен газ, с наситени и усещания моменти, и ние сме тук, за да го направим възможно.

Водни и екстремни забавления

Също така, аквапарковете и лунапарковете са местата, където се раждат незабравими спомени. Те не само ни накарват да се забавляваме, но и подхранват нашата радост от живота и ни припомнят колко чудесно е да бъдем живи и вълнуващи.

Социални взаимоотношения

В сътрудничество с търговски центрове, музеи, ресторанти и кафенета, ние създаваме места, където хората могат да се наслаждават на културата, добрата храна и общуването с близки и приятели. Това са центрове на радост и вдъхновение, където се създават спомени, които остават в сърцата ни.

EDEN дестинации

Създаването на нови EDEN (European Destinations of Excellence) дестинации е неотделна част от нашия ангажимент към подобряване на качеството на живот на хората. Вярваме, че уникалните и устойчиви туристически дестинации могат да предоставят на жителите и посетителите едно ново измерение на обогатяване на ежедневието.

Подкрепете Асоциация "Качество на живота"

Подкрепете нашата кауза за постигане на по-добро качество на живот за всички.

Skip to content