Skip links

КАРИЕРИ ЛУКОВИТ 2014 – КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ И “МУЗЕЙ НА ЗДРАВЕТО”

На 26 септември 2014 г. в Diplomat Plaza Hotel Resort – гр. Луковит се проведе десетото издание на „Кариери Луковит- 2014”. Организатори на събитието бяха Асоциация „Качество на Живота” и Център за професионално обучение към „Балкански център Diplomat”, с любезното съдействие на Община Луковит и Дирекция „Бюро по труда”-Луковит.

В събитието взеха участие представители на Община Луковит, на Дирекциите „Бюро по труда” в гр. Луковит и гр. Червен бряг, Управителят на Областен информационен център Ловеч, представители на бизнеса и работодатели от региона в лицето на „Дипломат Корпорейшън” ООД, „Винербергер” ЕООД, „ Балкански център Дипломат” ООД, учители и ученици от СОУ „Алеко Константинов” и ПГСС „Сергей Румянцев”.

Приветствено слово към участниците отправи г-н Любен Станев – Председател на Асоциация „Качество на Живота”. На форума бяха обсъдени атрактивни възможности за кариерно развитие, професионално обучение и повишаване на квалификацията. Особен интерес предизвикаха стажантските програми, насочени към младите специалисти  и възможността им за бъдеща професионална реализация във водещи фирми от общината. На тази среща, Председателят на Асоциацията, презентира идеята за създаване на Музей на здравето в гр. Луковит, в сутерена на Хотел Diplomat Plaza.

За целта, беше освободен вторият авариен изход, откъм община Луковит за осигуряване на свободен вход и изход за външни посетители, различни от почиващите гости в хотел Diplomat Plaza.Събитието предизвика обществен диалог сред представителите на бизнеса, неправителствения сектор, институциите, гражданите и младите хора  за качеството на собственият им живот и начините за неговото подобряване.

Източници: https://www.lukovit.bg/bg/novini/karieri-lukovit-2014-kachestvo-na-zhivot/

Оставете коментар