Skip links

Diploma-тичният Тандем – Качество на българските колбаси

На 22 май от 18:00 часа, Асоциация “Качество на живота” в партньорство с ЕКСПЕРТИТЕ и Дипломат Корпорейшън организираха едно вълнуващо кулинарно събитие, което отрази силата на добрата храна, приготвена с уреди DIPLOMAT, в сътрудничество с Тандем. Събитието се проведе в кухнята на търговски център Diplomat – София и събра почитателите на две български марки – Diplomat и Тандем. Всички присъстващи имаха възможността да се насладят на новите кулинарни изкушения, представени от Тандем, и да се включат в томболата за вкусни и практични награди от Тандем и Diplomat.

Топлото посрещане, доброто настроение и кулинарните изненади бяха дело на Лео Бианки, един от почитателите на уреди за дома Diplomat и шунки и филета „Тандем“, с ниско съдържание на мазнини. Той създаде уютна атмосфера и сподели своите готварски умения с приятели и гости на Diplomat-ичния Тандем. Всички присъстващи имаха възможността да използват висококачествените уреди за кухня Diplomat и да се насладят на деликатесите на “Тандем”. Това беше идеалната възможност за гостите да покажат своите готварски умения и да се научат на нови техники, заедно с Лео .

Ние, в Асоциация “Качество на живота”, сме горди да бъдем част от това събитие и да подкрепим две български марки, които се стремят да предоставят на своите клиенти висококачествени продукти и уреди за дома. Събитието не беше просто едно откриване, то беше началото на едно по-забавно и вълнуващо пътуване, изпълнено с нови изненади и вкусни моменти за любителите на добрата храна и качествените уреди за дома.

Очаквайте продължение и много нови изненади, които ще ви отведат в света на вкуса и качеството. Ние сме тук, за да ви помогнем да се насладите на добрата храна и да откриете удоволствието от готвенето с висококачествени уреди за дома.

Оставете коментар

Skip to content