Skip links

Качество на въздуха – Златен медал на нашият партньор DPF Cleaning by Innovation

Асоциация “Качество на живота” е гордо да подкрепя партньора си DPF cleaning, който получи златен медал в категорията “Първата мобилна рециклираща машина за регенериране на DPF/ FAP филтри и катализатори” на 73-ия Международен технически панаир в Пловдив, проведен между 25 и 30 септември 2017 г. Ние активно насърчаваме иновативни и екологично устойчиви решения, които допринасят за подобряване на качеството на въздуха и живота на хората.

DPF cleaning се отличава със своята мобилна рециклираща машина, която предлага иновативно решение за проблемите, свързани със загрязнени или повредени DPF/ FAP филтри и катализатори. За пръв път в България беше разработена машина, която може да регенерира тези филтри и катализатори на място, без да е необходимо те да бъдат изпратени на специализирани сервизи. Това не само спестява време и разходи, но и намалява натоварването върху околната среда, свързано с транспортирането на тези компоненти.

Наградата, връчена на DPF cleaning, е признание за неговите изключителни постижения в областта на регенерацията на DPF/ FAP филтри и катализатори. Тази иновация съчетава ефективност и устойчивост, като допринася за опазването на околната среда и подобряване на качеството на въздуха в градовете. Сдружението ни е посветено на насърчаването на иновациите и екологичните решения, които имат положителен принос за околната среда и здравето на хората. Нашата съвместна работа с DPF cleaning и други подобни партньори ни помага да променяме света към по-чисто и здравословно бъдеще.

Наградата, получена от DPF cleaning на Международния технически панаир в Пловдив, е доказателство за високото качество и иновациите, които предлага българската технология. Тя не само заслужено ги отличава, но също така подчертава значението на нашата мисия да подобряваме качеството на живота на хората чрез насърчаване на екологично отговорни решения.

Светът се променя и се развива, а ние сме горди да бъдем част от тази промяна. Подкрепяйки иновациите и насърчавайки екологичните решения, ние работим за по-чиста и устойчива бъдеще. Сдружението “Качество на живота” продължава да подкрепя и насърчава партньори като DPF cleaning, които имат положителен принос за нашата обща цел – подобряване на качеството на живота и опазване на околната среда.”

Оставете коментар

Skip to content