Skip links

Италианският концерн Ferroli Group навлизат на българския пазар чрез Diplomat Corporation

Генералният мениджър на Ferroli Group, Марио Чиоколо, сподели, че “Дипломат е компанията, с която искаме да работим на българския пазар”.

На 1 декември 2010 г. в София “Дипломат Корпорейшън” организираха “Бизнес закуска” под мотото “Качество на живот. Сега”.

На нея компанията официално представи новата си италианска пордуктова линия предназначена за българския пазар чрез мултинационалния концерн Ferroli Group (“Фероли Груп”).

“Дипломат Корпорейшън” ООД стана глобален партньор за България на италианския мултинационален гигант Ferroli Group, който е с повече от 55 години традиции и опит в производството на водонагревателни уреди.

Като техен ексклузивен представител за водонагревателни уреди, компанията въвежда в България Нови Енергоспестяващи Бойлери, произведени специално за”Дипломат Корпорейшън” ООД от Ferroli Group.

Италианският концерн притежава 13 производствени центъра, шест центъра за развитие и внедряване в целия свят и успешни продажби в над 120 страни по света. Съвкупните продажби възлизат на стойност около 700 млн. евро, като 93 % от тях идват от продажбата на отоплителни уреди.

Генералният мениджър на Ferroli Group, Марио Чиоколо, сподели, че “Дипломат е компанията, с която искаме да работим на българския пазар”.

“Дипломат Корпорейшън” счита, че повишаването на потреблението на вътрешния пазар на качествени пордукти ще доведе решаването на трудната икономическа ситуация в България.

Това е стимул да се развива българската икономика, като се предлага високо качество, многообразие от продукти и атрактивен дизайн на достъпна цена

Любен Станев, един от собствениците на “Дипломат Корпорейшън” ООД, заяви:

“Ние сме много щастливи, че открихме общи интереси с една от най-големите мултинационални компании – Ferroli Group, благодарение на които положихме началото на дългосрочно партньорство.

С този нов партньор планираме запазване на заемания досега пазарен дял и увеличение на оборотите от 2010г., които са над 15 млн. лева до ноември т.г., с 15 %. за следващата година.

За “Дипломат Корпорейшън” ООД

“Дипломат Корпорейшън” ООД е сред най-големите дистрибутори на бяла и черна техника в България. Собственик е на търговската марка “Дипломат”. Diplomat® е бранд за качествени, енергоспестяващи и иновативни уреди в широка гама и многообразие, осигуряващи на своите потребители постоянен комфорт и качество на живот. Това е резултат от политиката на Diplomat®, свързана с постоянни иновации и проактивно поведение.

Качеството на живот в неговите многобройни аспекти на съвремието – енергоспестяване и икономичност, ефективност, повече свободно време, високи стандарти. Diplomat® е бранд, стремящ се към пълна удовлетвореност на своите потребители.

Източник: https://www.vesti.bg/novini/italianskiiat-koncern-ferroli-group-u-nas-s-di-3448711

Оставете коментар

Skip to content