Skip links

“Дипломатът” Иван Гарелов, постави началото на Diplomat Culinary Club

В началото на декември 2013 г. в София, известният журналист и най-голям дипломат сред журналистите Иван Гарелов, покани свои приятели на гръцко кулинарно шоу, по време на което приготви традиционно гръцко папуцаки.

С това събитие „Дипломат Корпорейшън” ООД – собственик на търговска марка “Diplomat – уреди за дома” стартират своята нова инициатива „Дипломат в Кухнята”, заедно с рекламна агенция.

Идеята на формата е да се съберат на едно място дипломати от всички сфери на обществения живот: политика, медии, бизнес, култура. С този проект организаторите предизвикват дипломатите да се представят в едно ново, различно амплоа. Всеки един от участниците ще може, в рамките на Diplomat Culinary Club, да покани свои приятели в модерно оборудваната кухня на Diplomat в София – бул. „Ал. Стамболийски” 127 и пред тях да приготви своето любимо национално ястие.

Гости на кулинарното парти на г-н Гарелов бяха: доц. д-р Димитриос Рубос – директор на Представителството на Гръцка фондация за култура, Петко Бочаров, проф. Ивайло Знеполски, медийният спец Георги Лозанов, арх. Людмил Врабчев, художникът Илия Камбуров, известният стоматолог Иван Антикаджиев и други.

Папуцакито, което приготви Гарелов впечатли гостите, а в допълнение, г-н Рубос представи същото ястие, но във вегетариански вариант. Всички присъстващи, в компанията на чаша червено вино от безкомпромисната серия Le Photograph на винарна „Братя Минкови” се поздравиха с настъпващите празници.

Източници: https://dariknews.bg/regioni/pleven/diplomatyt-ivan-garelov-postavi-nachaloto-na-diplomat-culinary-club-1186590

Оставете коментар

Skip to content