Skip links
Свободно време

Насърчаване на добрите практики в Spa-центровете

Асоциацията Качество на живота стъпва напред в мисията си да осигури на всеки възможност за отпускане и релаксация с новата си кампания. Вярваме, че ежедневният стрес и напрежение заслужават специално място за отстраняване, а спа центровете представляват идеалната среда за това.

С тази инициатива ние насърчаваме създаването на различни спа центрове и комплекси, които да бъдат достъпни за всеки, независимо от социален статус или доход. Желаем да променим представата, че релаксацията е лукс, който е достъпен само на някои. Вярваме, че всеки заслужава време за себе си и възможността да се отпусне и възстанови своя вътрешен баланс.

Освен това, нашата кампания се стреми да осигури разнообразие от развлекателни дейности и занимания както за деца, така и за възрастни. Въвеждането на увеселителни активности като аква парк в спа центровете предоставя възможност за цялото семейство да се наслади на водни атракции и забавления, допълващи изживяването на релаксация и отдих. Такива средства за развлечение не само придават на центъра атмосфера на радост и вълнение, но и създават идеални условия за създаване на спомени и споделяне на моменти на удоволствие сред приятели и семейство.