Skip links

“Отборът на сърцето” премери сили в Луковит

На 25 юни, „Отбора на сърцето” премери сили срещу сборен отбор на Луковит, в съставa на който влизат представители на различните корпоративни тимове, включили се в надпреварата, обявена от местния градоначалник. Благотворителната инициатива се проведе на стадион „Христо Ботев” – Луковит.

В звездния тим участваха известни лица, като – Лео Бианки – кулинар и водещ – капитан на отбора, Играта – рап-изпълнител, Кристо – рап-изпълнител, Ваня Пенева – Мис България 2011, Ники Илиев – модел и актьор, DJ Doncho – легендата на клуб „Червило”, Тома Здравков – рок-певец и победител във втория сезон на „Мюзик Айдъл”, Мирослав Георгиев – модел и победител във втория сезон на „Биг Брадър”, Панайот Кючуков – участник в третия сезон на „Биг Брадър”, Екатерина Дюлгерова – топ-модел, Борислав Миланов – продуцент, Вяра Атова – певица и тв-водеща и Албена Михова – актриса.

„Поздравявам всички участници и благодаря на кмета на Луковит, каза капитанът на отбора – гост, Лео Бианки. „Събитието стана уникално, дойдоха много хора и това ни зарадва много. Аз благодаря и на вас, медиите, които подкрепихте „Отбора на сърцето” и фондация „Димитър Бербатов”.

Тук именитият готвач прекъсна разговора, за да обяви поредния гол в полза на отбора на Луковит и така за момента резултатът стана 3:2 за гостите. Лео Бианки продължи:

“Дипломат Корпорейшън и Diplomat Plaza Hotel & Resort, подкрепи и настани всички участници и им осигури спане и храна, както и солиден купон за по – късно тази вечер”. Лео благодари на кмета на Луковит, който в момента беше на терена и го определи като най – опасната фигура в срещата и по чиято покана отборът гостува в града. Секунди по – късно, Лео Бианки обяви: „Имаме гол – стана 4:2 за нас”.

В отбора на домакините участваше лично кметът на град Луковит – Иван Грънчаров, който бе и капитан на отбора: „Идеята за организирането на събитието се зароди в следствие на един турнир, който завърши преди две седмици”, каза кметът на Луковит. „Това беше Турнира за купата на кмета, който се състоя по моя инициатива и доста добре се посрещна от хората в нашия град и изобщо в общината” допълни Иван Грънчаров. „В турнира участваха отбори от различни фирми в общината и се получи едно чудесно мероприятие. Хората вече питат, кога ще е следващото, а и нашата идея е това да стане традиция”.

Тук кметът обясни, че точно на финала на турнира, фирма Дипломат Корпорейшън му е предложила своето съдействие за организацията на благотворителния мач с „Отбора на сърцето”, за да се съберат средства в помощ на талантливи деца. Иван Грънчаров използва свой любим израз: „Ръката, която дарява успява”.

Любен Станев, единият от собствениците на Дипломат Корпорейшън ООД сподели:

„Инициативата за събитието е коментирана от Елена Василева и колегите от комуникационния отдел на Дипломат Корпорейшън повече от година. Лео Бианки беше повод да доведем Отбора на Сърцето, защото знаем – Луковит не е от големите градове в страната, но въпреки това успяхме.

Това се случи с голямата подкрепа на общината, с която смятам, че си партнираме много добре и за което сме много благодарни”.

Любен Станев сподели, че старата консервативна рамка е разчупена и срещата между „Отбора на сърцето” и сборния отбор на града е част от поредицата добри събития, които се случват на територията на един малък град като Луковит.

Срещата завърши с достойния резултат 9:7, в полза на гостите – „Отборът на сърцето”.

Дарената от Община Луковит сума и набраните средства на обща стойност 1225 лева са за фонда за подкрепа развитието на изявени деца на Фондация „Димитър Бербатов”.

Източници: https://dariknews.bg/regioni/pleven/otboryt-na-syrceto-premeri-sili-v-lukovit-924366

Оставете коментар

Skip to content