Skip links

11-та Международна конференция в Български Червен кръст

На 30.06.2023г. (петък) успешно се проведе Единадесета Международна конференция, организирани от Асоциация „Качество на живота“ с подкрепата на Български Червен кръст (БЧК) и партньорското съдействие на Академия за Холистична медицина „Health Master” и Център за подмладяване. Това престижно събитие събра на едно място водещи здравни експерти и практици, които се грижат за повишаването на качеството на живота в сферата на здравеопазването и подмладяването.

Белгийският експерт в областта на здравето и дълголетието, Професор д-р Иван Жисарт, беше специален гост на тези мероприятия. Той притежава множество международни отличия в сферата на здравето, като е получил едно от тях за социална помощ, предоставена за излекуването на 2000 деца със сърповидна анемия в Того, Африка. Главната фокусна точка и причината за провеждането на тези конференции беше мисията на Асоциацията Качество на живота.

Тя се стреми да обедини здравните експерти по здраве от Конвенционалната, Алтернативната, Холистичната, Енергийната и Натуропатичната медицина (популярни в западните европейски държави като Швейцария, Белгия, Германия, Франция и Испания.

На Единадесетата Международна Конференция, проведена в Български Червен кръст, фокусните теми включваха създаването на уникални, иновативни еко проекти, както и обединяването на здравните експерти от различни медицински направления, които имат мултидисциплинарен опит.

Председателят на Асоциацията, Доцент д-р Любен Станев, представи на гостите първият прототип на своята технологична иновация, която е вече успешно патентована и вече може да я покаже.  Това е автомобил, който може да се задвижва по три различни начина – чрез двигател на вътрешно горене, само на електрическа енергия или само на слънчева енергия. Тази идея получи голямо внимание, тъй като тя ще спомогне за намаляване на вредните емисии и за опазването на околната среда. Повече информация на: www.solarhybrid.bg

На конференциите също се споделиха ценни знания и опит от професори и експерти в областта на природната медицина. Проф. д-р Вергиния Георгиева разкри ползите от гладолечението и природната медицина като подчерта важността от спазването на хранителен режим и диети, за подобряване на здравето и постигането на подмладяващ процес.

Конференцията завърши накрая с Проф. д-р Иван Жисарт, който обясни важността от използването на скъпоценни камъни и самородни метали за предоставяне на вибрационна енергия. Той разкри, че чакрите са енергийни центрове, свързани със специфични органи и функции на тялото, и че всяка чакра вибрира с определен цвят. Професорът подчерта важността на баланса на цветовете за здравето и предложи използването на терапевтични цветове и комбинации от тях.

Той също спомена, че нематериалните, вибрационни честоти в природата и човешкото тяло са от значение в квантовата физика, а превантивните методи и естествените мерки могат да предотвратят хронични заболявания.

Оставете коментар