Skip links
Храна и напитки

Кулинария или бърза храна: Кое избирате?!

Кампанията за кулинарията, пред бързата храна, е организирана с цел да насърчи хората да избират по-здравословни и качествени храни, вместо да се насочват към типичните опции за бързо хранене, които често са богати на калории, захари и наситени мазнини.

Кампанията предоставя разнообразие от здравословни алтернативи на типичните бързи храни и хранителни добавки. Ние създаваме предизвикателства и инициативи, насочени към общността, като например конкурси за здравословни рецепти, работилници за готвене или инициативи за събиране на храна за нуждаещите се.

Организираме безплатни курсове и обучения в различните видове кулинарни направления, в партньорство с майстори-готвачи, кулинарни асоциации и асоциации на готвачите. Работим ефективно в сътрудничество с гимназии и висши учебни заведения, част от които са кулинарните специалности.

Ние използваме социалните медии и изграждаме онлайн маркетинг стратегии. Споделяме рецепти и вдъхновяващи истории за хора, които преустановяват консумацията на бърза храна в полза на по-здравословни алтернативи.

Работим със здравни експерти, в сферата на диетологията и изготвянето на хранителни режими, които подпомагат качеството на живота на гражданите. Организираме редица проучвания и анкети, които да предоставят актуален поглед над реалната обстановка, но и да допринесат за изграждането на реална представа за очакванията и нуждите на гражданското общество у нас.