Skip links
Здраве

Смехът е лекарство и здраве

С убеждението, че смехът е ключът към здраве и благополучие, от Асоциацията Качество на живота стартираме проект за създаване на стендъп клуб, където ще се извършва професионална стендъп комедия. Смехът не само е източник на радост и удоволствие, но също така е важен елемент за подобряване на менталното здраве и общото благополучие на хората.

В днешните тежки времена, изпълнени с напрежение и стрес, е от съществено значение да се създадат места, където хората да могат да се освободят от ежедневните грижи и да се заредят с позитивна енергия. Стендъп клубът ще бъде именно такова място, където всички хора ще могат да се насладят на качествени комедийни изпълнения и да се забавляват от сърце.

За успешното осъществяване на този проект, се нуждаем от финансова подкрепа от различни корпоративни и неправителствени организации, както и от съдействие от страна на общината. Вярваме, че съвместните ни усилия ще доведат до създаването на едно уникално и важно място за социални контакти и подобряване на качеството на живот на нашите членове и общността като цяло.